Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، هرچند که در آموزه‌های قرآن و حدیث می‌توان دستورات سبک زندگی اسلامی را یافت اما آنچه در کلام علمای دین یافت می‌شود، دستورالعمل‌های تجربه‌شده و برگرفته از آیات قرآن و احادیث است که مسیر حل مشکلات و دور کردن بلاها و بیماری را برای ما آسان می‌کند.

خبرگزاری تسنیم با مرور بخش‌هایی از سخنان ارزشمند آیت‌الله سید عبدالکریم کشمیری رحمه الله، به اهمیت آموزه‌هایی در سبک زندگی اسلامی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به توضیح است که آیت‌الله کشمیری یکی از شاگردان عارف کامل آقا سید علی قاضی بود که پس از وفات آیت‌الله بهجت بر او نماز خواند.

اهمیت دعای یستشیر

سؤال: از ادعیه و اذکار بیشترین استفاده را از چه چیزی بردید؟

جواب: همه‌شان خوب است؛ لکن در ادعیه از دعای «یستشیر» در صبح و شام؛ و از اذکار در ذکر «یا حیُّ یا قیُّوم» بوده است.

بیداری سحر

 سؤال: ترک خواب بین الطلوعین یا بیداری در سحر کدام افضل است، برای کسی که طاقت یکی را دارد؟

جواب: بیداری سحر افضل است.

دستور آیت‌الله کمپانی

مرحوم آیت‌الله شیخ محمدحسین اصفهانی معروف به کمپانی را درک کردم و از ایشان دستوری خواستم، ایشان خواندن سوره «إنّا أنزلناه فی لیله القدر» را به من وصیت کردند و فرمودند: هر کس این سوره را بخواند از سرش تا عرش، عمودی از نور متصل است. و خودش هم روزی هزار بار این سوره را می‌خواند.

تقرّب به امام زمان علیه السلام

سؤال: چه کار کنیم به حضرت بقیه‌الله عجل الله تعالی فرجه الشریف نزدیک شویم؟

جواب: روزی یک ساعت با حضرت خلوت کنید. در جای خلوت، زیارت «سلامُ علی آل یاسین» بخوانید. الْمُسْتَغَاثُ بِکَ یَابنَ الحَسَن به عدد زیاد بگویید.

«یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ أَدْرِکْنِی! یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ أَغِثْنِی!» بگویید. توسّل به آن حضرت پیدا کنید تا رفاقت با حضرت زیاد شود.

نذر صلوات

امام موسی بن جعفر علیه السلام به باب‌الحوائج معروف هستند. نذر 1400 صلوات برای آن حضرت جهت حاجات بسیار مؤثر است.

دفع بلا

برای دور نمودن بلاها نیز ذکر «لَا حَولَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِالله» مفید است. روزی صد مرتبه گفته شود تا هفتاد نوع بلا دور شود که آسان‌ترین آن، رفع غم و اندوه است.

دعای مؤثر

برای قضای حاجات خوب است این دعا را در مدت ده روز و روزی 100 مرتبه خوانده شود، به طوری که از روز چهارشنبه شروع شده و به جمعه هفته بعد ختم شود. دعا این است:

«یَا مُفَتِّحَ الْأَبْوَابِ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا دَلِیلَ الْمُتَحَیِّرِینَ وَ یَا غِیَاثَ الْمُسْتَغِیثِینَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ یَا رَبِّ وَ اقْضِ حَاجَتِی وَ اکْفِ مُهِمِّی وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعَینَ.»

کد خبر 581000 برچسب‌ها اندیشه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اندیشه آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد اما اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در آیین عزای سالروز شهادت امام صادق(ع) که با حضور انبوه زائران، مجاوران و اقامه‌کنندگان اجتماع صادقیون مشهد در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد،اظهارداشت: ارزشمندترین سوگواره امام صادق(ع)، همین محفل و مجلسی است که شما در آن هستید. همین که روی فرش علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) برق اشک خود را به ساحت قدسی نوه مکرم آن ولی خدا نشان می‌دهید تا عزادار امامی باشید که حرم ندارد و امروز به‌جز تعداد مختصری از شیعیان، هیچکس در جوار مرقد مطهرش اقامه عزا نمی‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت شناخت دلایل مظلومیت امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: شهرت اصلی امام صادق(ع) در میان ائمه اطهار(ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق(ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت روبرو می‌شد.

وی ادامه داد: از وجود اقدس امام صادق(ع) نقل شده که فرمود «مَن لَم یَعرِف سوء ما اتی عَلَینا مَن ظَلَمنا وَ ذهاب حَقنا وَ ما رَکبنا بِه فَهُوَ شَریک مَن اَتی اِلَینا فیما وَ لینابه» یعنی هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است. این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همه باید بدانند که این ظلم به‌طور انحصاری بر امام صادق(ع) روا داشته می‌شد و سایر علمای بلاد اسلامی نه تنها موردظلم نبودند بلکه از طرف حاکمیت منصور دوانیقی ملعون حمایت می‌شدند. این ظلم هم محدود به خوراندن زهر و شهادت حضرت نیست بلکه مربوط به تلاش مستمر و مداوم بنی‌عباس برای سرکوب و تحقیر جریان تشیع است که در طول سالیان دراز دنبال شد.

وی تأکیدکرد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعه هیچکدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق(ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین فرابگیرند. امام صادق(ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت. اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

آیت الله علم‌الهدی با بیان اینکه امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار(ع) بوده است، گفت: برادران عزیز، خواهران گرامی، امام فقط شاگردپرور و عالم نیست. اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است. عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

وی بیان کرد: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت(ع) روا داشته شد، همین امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب(ع) را در محراب، حسین ابن‌علی(ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن ها و پیروانشان انجام دادند. امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق(ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند. این قساوت دشمن خداست و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • نامگذاری روزی به نام یک شهر برای اولین بار در شیراز انجام شد
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد
  • عملیات طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرده است
  • بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • امام جمعه قم: مردم قدردان پلیس برای اجرای طرح نور باشند
  • استکبار جهانی همواره از بیداری ملت ها احساس خطر می‌کند
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند